Over KlompjesKado

Welkom op KlompjesKado en leuk dat je deze pagina leest. Want hoe komen wij nou bij het idee om kleine klompjes te maken en wie zijn wij? In ieder geval zijn wij zijn creatief, en wij houden van leuke, aparte, persoonlijke kadootjes. Maar waarom juist klompjes? Een aantal jaren geleden kreeg ik eens een relatiegeschenk, en daar zaten twee kleine houten miniklompjes bij. Ik vond ze zo leuk dat ik ze gebeitst heb en zo hingen ze jaren lang aan een touwtje op een leuke plaats in huis.

Deze klompjes, en het feit dat wij creatief zijn én van leuke kadootjes houden bracht mij op het idee dat het leuk zou zijn om zulke klompjes te decoreren en te schilderen en dat het al helemáál leuk is om ze te personaliseren. Want dan ontstaat er een wel heel persoonlijk, apart en mooi kadootje. Dus zo ontstond KlompjesKado, ondanks de al aanwezige creativiteit heb ik toch lang geoefend om nog beter te worden in het decoreren van klompjes, het was toch een stuk moeilijker dan je aanvankelijk zou denken. Maar ik denk dat het goed gelukt is.

Kijk rond, bekijk en vergelijk en kies een leuk kadootje voor jezelf of iemand anders. Wij personaliseren klompjes indien je dat wenst en daarvoor bieden wij een handig formulier aan waarop je je wensen kenbaar kunt maken. Als het uitvoerbaar is, en dat is het eigenlijk altijd tot nu toe, maken wij het, is het niet uitvoerbaar… dan mailen wij je. Wij verkopen klompjes enkel, of in paartjes, onze klompjes zijn 14 cm. lang.

Optioneel kan je iets leuks in je klompjes laten toevoegen, denk aan zakjes lekker geurende lavendel, bloem- of fruitzaadjes om te planten of potpourri. En dan kan je de klompjes ook nog laten inpakken als je ze direct naar iemand anders zou willen laten sturen als kadootje bijvoorbeeld.

Ik maak de klompjes, de website en promotie/PR en mijn dochter Evelien verzorgt onze social media en doet ook promotie/PR en ze houdt precies bij wat trending is, wat leuk is, en wat ‘in’ is.

Veel plezier bij het rondkijken, en samen met jullie als klant proberen wij van KlompjesKado een succes te maken!

Carla.

Even voorstellen:

Carla
Webshop eigenaar
Webmaster
Creatief
Promotie/PR
Evelien
Social Media
Werving
Trendwatching
Promotie/PR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *